Kunstmaan bouwt samen met Bolero Crowdfunding de eerste publieke Blockchain-app in België

‘Investment Game’ voor Bolero Crowdfunding effent pad voor secundaire markt van crowdfunding-investeringen

Kunstmaan heeft samen met Bolero Crowdfunding de eerste Belgische publieke mobiele app op Blockchain-technologie ontworpen en ontwikkeld. Deze Blockchain-app maakt een secundaire markt mogelijk voor investeringen via crowdfunding. Met een dergelijke secundaire markt voor crowdfunding via Blockchain-technologie heeft Bolero Crowdfunding een Europese primeur.

Kunstmaan staat als vaste communicatiepartner van Bolero en Bolero Crowdfunding in voor hun design, branding, communicatie en digitale ontwikkeling. In het kader van die samenwerking heeft Kunstmaan samen met Bolero de eerste Belgische publieke mobiele app gemaakt op Blockchain-technologie die een secundaire markt voor crowdfunding via Blockchain mogelijk maakt. Zo zet Bolero Crowdfunding opnieuw de standaard in de sector.

Roeland Gielen, CEO van Kunstmaan: “Met deze app bewijzen we eens te meer hoe technologisch innovatief we zijn en hoe we Bolero helpen met en ondersteunen in hun digitale transformatie. Bolero Crowdfunding kan met deze app een voortrekkersrol spelen in de sector.”

In afwachting van groen licht van de regulator, wordt de app als game gelanceerd. Tijdens elke regionale Bolero Crowdfunding Inspiratiesessie ontvangen alle aanwezige deelnemers de nodige login-gegevens om via het Investment Game te investeren in de start-up van hun keuze.

 

Lees hier het nieuwsbericht van Bolero Crowdfunding.