Kunstmaan brengt Karel de Stoute weer tot leven

Als cultuurtoerist kan je in Brugge niet om de tentoonstelling ‘Karel de Stoute, pracht en praal in Bourgondië’ heen. De herkenbare communicatie rond deze prestigieuze kunsttentoonstelling in het Groeningemuseum is overvloedig aanwezig in het Brugse straatbeeld. Van de 3 meter hoge gouden driehoeken aan het station en de busparking voor touringcars, over wimpels aan lantaarns en reusachtige borden langs de invalswegen tot vlaggen, raamstickers en een uitgebreide affichage- en folderdistributie.

De communicatiecampagne, die zich in de eerste plaats richt tot de vele (cultuur)toeristen die Brugge aandoen, werd uitgewerkt door het communicatiebureau Kunstmaan – geen vreemde in de culturele sector, na eerder werk voor de De Munt, CC Mechelen en in 2010, voor Brugge Centraal. 

Op 27 maart 2009 gaf Musea Brugge het startschot voor deze prestigieuze tentoonstelling, die in Zwitserland meer dan 100.000 bezoekers trok. Nog tot 21 juli is Karel de Stoute een niet te missen cultureel hoogtepunt in Brugge.

www.kareldestoute.be