Kunstmaan organiseert eerste Belgische Meetup rond Blockchain

Kunstmaan organiseert eerste Belgische Meetup rond Blockchain

Op maandag 29 februari organiseert Blockchain Vlaanderen een eerste Meetup rond de Blockchain technologie, die zal doorgaan bij het Leuvense Kunstmaan. De Blockchain- technologie staat namelijk op het punt om een ware digitale revolutie teweeg te brengen in o.a. de financiële wereld en bij de overheid. De technologie is nieuw, en de opportuniteiten zijn eindeloos en onontgonnen. Blockchain Vlaanderen wil een platform vormen waarbij geïnteresseerden onderling ervaringen en kennis kunnen uitwisselen.

In dat kader organiseert Blockchain Vlaanderen een eerste samenkomst ‪op 29 februari 2016 met drie presentaties. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen: een introductie in Blockchain en Bitcoin door Alexander Vasylchenko, een technische hands-on sessie over Multichain door Roderik van der Veer (Technology Director Kunstmaan) en een inspiratie - sessie met een aantal interessante usecases in verschillende sectoren door Jean-Luc van Monitor-Deloitte. Natuurlijk is er tijd voorzien voor de deelnemers om onderling kennis en contacten uit te wisselen. Inschrijven is verplicht en kan op https://blockchain.vlaanderen, het evenement zelf is gratis. 

Kunstmaan is het communicatie, design en digital agency met kantoren in Leuven en Antwerpen.  Sinds zijn start in 1998 is Kunstmaan een technologische voorloper. Samen met KBCS bouwde het aan het innovatieve Bolero- en Bolero Crowdfunding-platform. Ook de  open source Kunstmaan-bundles voor gebruiksvriendelijk opzetten en beheren van websites,  worden intussen in bijna 20 landen wereldwijd gebruikt. En vandaag experimenteert Kunstmaan reeds met Blockchain op pilootprojecten samen met Bolero.

Kunstmaan is ook een actieve deelnemer bij verschillende Meetup groepen en wil door het faciliteren van deze groepen, zowel inhoudelijk met sprekers, als financieel met gesponsorde locaties en catering, een actieve community rond deze onderwerpen in België helpen bewerkstelligen.

Roderik van der Veer
Roderik van der Veer
Technology Director
+32 16 300 780