TV-kok Julius Jaspers op zoek naar Vlaamse kost aan de Vlaamse Kust

Voor een najaarscampagne van Toerisme Vlaanderen & Brussel stuurde Kunstmaan de bekende Nederlandse televisiekok Julius Jaspers met een cameraploeg op stap naar de Vlaamse Kust. Resultaat: 4 smakelijke online-filmpjes vol couleur locale, die de Nederlander precies laat zien waarom hij in het najaar aan de Vlaamse Kust moet zijn.

In elk filmpje maakt Julius Jaspers kennis met het vakmanschap en de passie van een of meerdere ‘culinaire kustbewoners’: een charmante vissersvrouw in Oostende, een creatieve chef in Knokke-Heist, een koppel dat artisanale ijsjes en desserts bereidt in Oostduinkerke en kreeftenconnaisseurs in Blankenberge. De reportages zijn te bekijken op Youtube en op de campagnewebsite, www.vlaamsekost.nl, waar de bezoeker ook volop tips en inspiratie terugvindt voor een najaarsuitje aan de Vlaamse Kust.

Om de campagne extra aandacht te geven op social media netwerken kunnen bezoekers zelf hun favoriete Vlaamse kost kiezen via een Facebook-poll. Ook de grote naamsbekendheid van Julius Jaspers, die momenteel te zien is als copresentator en jurylid in Topchef op RTL5, moet bijdragen tot de verspreiding van de filmpjes onder een groot online publiek.

De 3 andere smaakmakers: